Postopek za dodajanje novic

V nadzorni plošči kliknemo na Novice in nato Dodajte novo. Postopek za dodajanje strani je povsem enak kot za dodajanje novic, le da namesto Novice > Dodajte novo izberete Strani > Dodajte novo.

Vpišemo naslov (1) in nato še vsebino (2). * Če imate novico že napisano na računalniku, si poglejte postopek prenosa iz Worda na spletno stran (kliknite tukaj).

Kliknemo gumb Shrani osnutek (3). S tem smo novico oz. Stran sicer shranili, a še ni vidna javnosti. To je zaščita, da lahko urednik preveri, kako se bo vsebina prikazala na strani, še preden jo bodo videli ostali.

* V novico lahko dodate tudi slike. Navodilo za to najdete v objavi Postopek za dodajanje slik (klik).

Urednik sedaj lahko klikne gumb Predogled (4). Odprlo se bo novo okno, kjer vidite, kako bo vsebina prikazana na strani. To okno lahko po ogledu zaprete. Po potrebi vsebino v urejevalniku še popravite.

Ko ste z izgledom zadovoljni, kliknite gumb Objavi (5). S tem se novica prikaže na spletni strani in jo vidijo vsi obiskovalci strani.

En komentar na Postopek za dodajanje novic

  1. F.S. pravi:

    Spoštovani! Na spletno stran DU Kamnik bi rad dodal poleg obstoječih strani še posebno stran Program Du Kamniok za leto 2011, vendar mi nikakor ne uspe, že postavljena stran se ne prikaže: ali imam že preveč strani ali je potrebno katero ukiniti. Program bi moral biti vse leto na najbolj vidnem mestu spletne strani. Prosim za vaše mnenje! Lep pozdrav! Franc Svetelj
    Kamnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja